Farklı Bölümden Ders Alma

Farklı bölümden ders alacak öğrencilerin ekte yer alan dilekçeyi eksiksiz bir şekilde doldurarak, dilekçede belirttikleri dersleri aşağıda linki belirtilen Google e-Form'a da aynısını yazmaları gerekmektedir.

https://docs.google.com/forms/d/1WPLi_z2OPlGNWSYNykbKzwR8LXc4GWjtZTJ8g0iURmc adresine ogr.sakarya.edu.tr uzantılı kurumsal SABİS öğrenci e-posta hesapları üzerinden göndermeleri gerekmektedir. Dilekçelerin onay sürecinde dilekçede yer alan "gerekçe" bölümü özellikle dikkate alındığından öğrencilerin gerekçelerini belirtmesi önem arz etmektedir.
Son Başvuru günü 23 Şubat Salı günüdür.

Öncelikle SABİS-Ders Programlarından talep edeceğiniz dersin açılıp açılmadığını kontrol ediniz.

Talepler sadece 1 sefer alınacaktır.  Bu konuda sorumluluk sizlere aittir.

Başvuru yapmış olmanız derslere yazılmış olduğunuz anlamına gelmez.

Başvuruları Bölüm Bakanlığı tarafından uygun görülen öğrencilerin dersleri,  Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Birim Personeli tarafından SABİS sistemine girilecektir.