Farklı Bölümden Ders Alma Başvurusu Hakkında

Yaz Okulunda Farklı Bölümden Ders Seçimi yapacak öğrencilerimizin Öncelikle SABİS-Ders Programlarından talep edeceği dersin açılıp açılmadığını kontrol etmesi gerekmektedir.

-Başvurular  07.07.2023 tarihinde başlayacak olup, 09.07.2023 tarihinde sonlanacaktır.  - Dilekçeler msunter@sakarya.edu.tr adresi üzerinden kabul edilecektir.
- Dilekçeler öğrenci mail üzerinden kabul edilecektir ve sistem kişisel mailleri dikkate almamaktadır.
- Dilekçeyi bir defa gönderme hakkınız bulunmaktadır ve sorumluluk size aittir.
- Dilekçenizde eksik bir yerin olmamasına dikkat ediniz.
-Farklı bölümden ders seçimi yaparken özellikle karşılık gelen ders kısmının yerinin boş bırakmayınız.

Farklı Bölümden Ders Seçimi Son Başvuru Tarihi 09.07.2023 tarihine kadardır.

Derse Yazılma kuralları içinde Başvuru yapmanız beklenmektedir. Öncesinde ve sonrasında gönderilen dilekçeler dikkate alınmamaktadır.

Başvuru yapmış olmanız derslere yazılmış olduğunuz anlamına gelmez!

Bölüm Başkanlığı tarafından uygun görülen öğrencilerin başvuruları,  Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı İktisat birim personeli tarafından SABİS sistemine işlenecektir.