Ekonometri Son Sınıf Öğrencilerinin Dikkatine (araştırma Yöntemleri Ders Seçimi Hakkında)

Ekonometri Son Sınıf Öğrencilerinin Dikkatine (Araştırma Yöntemleri Ders Seçimi Hakkında)

Bu yıl 7. yarıyılda seçmeli olarak açılması planlanan “Araştırma Yöntemleri” dersini daha önceden almış ve başarılı olmuş öğrenciler, Akts ve seçmeli ders açığı oluşmaması için bu ders yerine Siyasal Bilgiler Fakültesindeki bölümlerde açılan seçmeli derslerden birini seçmeleri gerekmektedir. Dersi hiç almamış ya da alıp başarısız olmuş öğrencilerin Araştırma Yöntemleri dersini almaları gerekmektedir (Yerine farklı bölümden ders alamazlar. Yerine farklı bölümden ders alma sadece bu dersi daha önce alıp başarılı olmuş öğrenciler için geçerlidir). Farklı bölümden ders alma dilekçesi ile bölüme başvuran öğrencilerin ders alma süreçleri tamamlanacaktır.