İntihal.net Hakkında

İntihal.Net Hakkında

Zaman zaman öğrencilerimizden intihal.net programına erişemedikleri yönünde talepler gelmektedir. Konu ile ilgili, Kütüphane Dökümantasyon Dairesi Başkanlığının mail cevabı şu şekilde olup, öğrencilerin bilgilendirilmeleri uygundur.
Bilgilerinize..

Kütüphane veri tabanları uzaktan erişimi ve intihal.net programını kullanabilmek için kurumsal e-posta adresi gerekmektedir. Kurumsal e-posta adresini aktif hale getirmeyen Sakarya Üniversitesi öğrencileri ilgili programları kullanabilmek için yanlış biçimli e-posta kullanmaktadırlar. E-post adresi  ad.soyad@ogr.sakarya.edu.tr biçiminde olması gerekirken ad.soyad@org.sakarya.edu.tr şeklinde yazmaktadırlar yada ad.soyad yerine hesaplarını aktif etmediklerinden başka kullanıcı adı biçimleri yazmaktadırlar.